Voedings- en dieetadvies

Diëtistenpraktijk Kuipers

Eten doen we allemaal, dat hoort bij ons dagelijks leven. Voeding en gezondheid zijn veelbesproken onderwerpen, niet alleen op verjaardagsfeestjes en aan de keukentafel, maar ook steeds vaker in de media. Al die informatie over voeding schept soms echter meer verwarring dan duidelijkheid.

Als ervaren  diëtist kan Jelleke Kuipers u helpen om meer inzicht te krijgen in de spelregels van een gezonde voeding. Zij kan u begeleiden bij het aanpassen van uw eetgewoonten, wanneer dat om gezondheidsredenen nodig mocht zijn. Haar aandachtsgebieden zijn diabetes mellitus, te hoog gewicht, kinderdiëtetiek en (wedstrijd)sport.

 

Wij van De Lange West geloven er in dat multidisciplinaire benadering van uw vraag het beste resultaat geeft. Daarom zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met Diëtistenpraktijk Kuipers te Drachten. Een gezonde levensstijl is een combinatie van gezonde voeding en regelmatige lichaamsbeweging.

Bij overgewicht is lichaamsbeweging extra belangrijk, omdat bewegen de kans verkleint op hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes en gewrichtsklachten. Naast voldoende lichaamsbeweging kan dieetadvisering u verder helpen bij het bereiken van een gezond gewicht.

Diëtistenpraktijk Kuipers is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en staat als kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Met een verwijsbrief van uw arts, wordt dieetadvisering vergoed door de zorgverzekeraar.

peliculas de comedia