Praktijk

50+12-03Drachten voorkant praktijk Paramedisch Centrum De Lange West

Paramedisch Centrum De Lange West
De Lange West 8a
9201 CD Drachten
0512-530053

 

Wij staan voor: persoonlijke zorg, kwaliteit en professionaliteit. Hieronder volgt een korte beschrijving van deze kernwaarden

- Persoonlijke zorg

Ons uitgangspunt is: Ieder mens is anders. U behoort ruimte en aandacht te krijgen voor uw klacht. De behandelingen zijn daarom persoonlijk en op uw situatie gericht. Tijdens de behandelingen komen uw werkomgeving, thuissituatie, hobby’s en het sporten aan de orde. De oefeningen en de houdings- en bewegingsadviezen die u meekrijgt, zijn gebaseerd op uw dagelijks leven. Daardoor zal u ongemerkt weer optimaal kunnen functioneren.

- Kwaliteit

Aan het begin van de behandeling stellen we een behandelplan op. Aan de hand van dit plan wordt u getraind in het aannemen van een gezondere houding. U leert negatieve gewoontes af en leert hoe u uw klachten kan beheersen en aansturen. Met als resultaat dat uw klachten afnemen en in de toekomst niet meer terugkomen!

- Professionaliteit

Alle zorgprofessionals die bij Paramedisch Centrum De Lange West werkzaam zijn, zijn kwaliteitsgeregistreerd. De fysiotherapeut is CKR en BIG geregistreerd en de oefentherapeut KP geregistreerd. De behandelingen worden uitgevoerd conform de richtlijnen van de beroepsvereniging Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) en de Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapeuten (KNGF). Daarnaast wordt uw huisarts op de hoogte gehouden van uw ontwikkeling.

 

Aan huis behandelen

Mocht het noodzakelijk zijn, dan kan ik u ook aan huis behandelen en hoeft u niet naar de praktijk te komen. Hiervoor is een verwijzing van uw behandeld (huis)arts nodig.

 

Direct toegankelijk

Er is voor de behandeling geen verwijzing van een arts meer nodig. U kunt zich dus gewoon aanmelden. Of u verzekerd bent voor een behandeling hangt af van de polisvoorwaarden van uw verzekering.

peliculas de comedia