Wat doet de fysiotherapeut?

De fysiotherapeut adviseert, begeleidt en behandelt u bij allerlei lichamelijke klachten. Uw fysiotherapeut geeft voorlichting over en begeleiding bij het bewegen en bij het uitvoeren van uw dagelijkse routine-activiteiten (zoals lopen, eten en aankleden). Om uw spieren soepel te maken en te houden en om uw conditie te verbeteren geeft de fysiotherapeut u vaak oefeningen mee. Onze fysiotherapeut geeft ook advies over gezond bewegen en sporten.

 

Fysiotherapeut of oefentherapeut?

Beide therapeuten begeleiden u bij het verbeteren of behouden van uw dagelijkse routine-activiteiten, zoals lopen, eten en aankleden. Het grootste verschil zit in de behandeltechnieken die worden toegepast. De oefentherapeut gebruikt alleen oefeningen om houding en beweging te verbeteren. De fysiotherapeut kan daarnaast aanvullende behandeltechnieken toepassen. Bijvoorbeeld massage, maar ook technieken zoals behandeling met ultrageluid (een fysische techniek) of specifieke mobiliserende technieken om u gemakkelijker te laten bewegen.

 

Aanmelden

U kunt prima bij ons terecht als u problemen heeft met bewegen. Klik hier voor het maken van afspraak met de fysiotherapeut.

  • U kunt snel bij ons terecht, u hebt binnen 24 uur een afspraak.
  • Behandelingen worden vergoed door uw verzekeraar.
  • U hebt geen verwijzing van uw huisarts nodig.

 

 

peliculas de comedia